Os-lagged

Dygnsrytmen är inte vad den borde vara nu efter att OS har pågått i en vecka. Det är i princip sport under dygnets alla vakna timmar. När man stiger upp på morgonen är det oftast hockeymatcher eller sammandrag från nattens alla OS-händelser och i skolan är det bara OS-snack som gäller på rasterna. Lagom tills man kommer hem så hinner man få i sig lite mat och sen börjar det om igen.
Men det är dumt och klaga, kan ju aldrig bli för mycket sport, åtminstone när det är SVT som står för sändningarna. Vågar inte tänka på hur det skulle se ut ifall pajaskanalen TV4 hade haft rättigheterna till och sända OS..

Kvällens höjdpunkt blir nog skicross tävlingen på Cypress Mountain. Skicross brukar precis som boardercross innehålla mycket fart och action som resulterar i spännande lopp som gör sig väldigt bra på TV. Håller tummarna lite extra för Sundsvalls-tjejen Anna Holmlund som har en liten chans att hamna på pallen. Vore kul ifall lite fler doldisar skulle kunna få med sig medaljer från Vancouver.





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0