Tobbe&Mackan i Ryssland - Kallgrader och fiasko

Lördag i Ulyanovsk och två semifinaler stod på schemat, vi började med Ryssland mot Kazakstan. Solen sken för första gången den här veckan och det hade äntligen blivit kallgrader. I vanliga fall brukar temperaturen ligga runt -20 den här tiden på året men denna vecka hade det varit mildväder vilket tog hårt på naturisen på utomhusarenan. Arrangörerna blev tvingade att flytta alla matcher inomhus och försöka rädda naturisen på Trudstadion genom att skotta massor av snö över den. Det var ett lyckat drag för på semifinaldagen var isen spelbar igen. 

Sprang på en av skejtarna jag träffade dagen innan.. "I dont like hockey". Foto: Markus Boberg
 
Efter ryssmatchen åkte vi ut till Volga Sport Arena för att se Sverige besegra Finland. Eller det var åtminstonde vad vi alla trodde. Istället var det dom blåvita som överraska med att ta ledningen med både 1 och 2-0. Och vad som var än mer överraskande var att dom svenska spelarna såg totalt omotiverad ut. Det blev tråkigt nog vinst till finländarna, välförtjänt dock.

Åt middag med Tommy, Fanny, Markus och VMs charmigaste par.

Efter en taxiresa på cirka 7-8 km för ynka 10 kr tog vi hissen upp till hotellets skybar och hängde med journalistgänget. Spelade in en födelsedagshälsning till någon person jag inte minns namnet på och spelade några omgångar kort. Foto: Markus Boberg





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0