World Cup i bandy

Har glömt posta mina bilder från World Cup i bandy. Jag jobbade för Bildbyrån under finalen som gick av stapeln den 15 oktober. Jag åkte dock upp redan på lördagen för att hänga med Markus. Vi kollade på bandymatcher från kl 11 på förmiddagen till 1 på natten..

Joel Othén på väg ut till matchen.

En av Sandvikens lovande 97:or, Hannes Edlund, stod för ett mål i matchen. Kvitteringen till 1-1.

Sen var det till stor del ryska Jenisej som förde matchen. Man hade en vad som såg ut som behaglig 3-1 ledning. Men med knappt tre minuter kvar reducerade Christoffer Edlund på hörna och hela laget petade i en extra växel.

Det gav utdelning och i den tredje stopptidsminuten var Mossberg (vem annars) framme och vispade in kvitteringen.

Vilt jubel och matchen gick till sudden death.

Sju minuter in i förlägningen fick SAIK straff. Tränare Muhrén såg ut att spricka av nervositet.

Daniel Berlin var dock säkerheten själv och hittade en lucka mellan Roman Chernykhs benskydd.

4-3 och SAIK vinnare efter en häftig vändning.