Årets sista bandymatch, Sirius - Tillberga

Åkte till "Studan" på fredagkvällen och fotade matchen mellan Sirius och Tillberga. Viktiga poäng stod på spel för de två lagen som försöker haka på slutspelslagen och undvika kval. 

Tillbergas mål vaktades av Kevin Sterner. 
 
Teemu Määttä, finländsk landslagsspelare och mittfälltare i Sirius. 

En inte allt för vällspelad match med få vassa målchanser. Förståeligt då isen inte var den bästa i det varma vädret (+7 och blåst). 
 
Andreas Hjulström skriker ut sin ilska på domaren efter att ha fått sitt mål bortdömt i slutminuten. Anfallet senare hände samma sak för Sirius och matchen slutade 1-1.
 


Skridskor och skate

27:e december, sol och ledig från jobbet. Hämtade upp Affe klockan tidigt för vidare färd mot Backvallen. Affe är snart färdigutbildad idrottslärare och med skridskolektionerna från universitet färskt i minnet gled han runt som en riktig bandylirare på månskensrinken. 

Lite svårhanterligare is i skateparken. 

Efter skridskoåkningen svängde vi förbi betongparken som hade torkat upp i det blåsiga vädret. På de fem kalla minuter som vi spenderade där hann Affe med att göra coola tricks och få närkontakt med den isiga betongen. 
 
Mycket bra dag, som toppades med en kebabtallrik på Maistro. 5/5 toasters.
 


Fjällnora

Jag och Sarah har flyttat till Uppsala, så nu har vi massor av nya platser att åka på utflykt till. I helgen åkte vi till Fjällnora och gick runt en sjö. 
 


RSS 2.0