Annandagen

Sol, vindstilla och nollgradigt. Bandyväder när det är som bäst. På annandagen dessutom!
Jag och 1657 pers på Backavallen (annandagens sjunde bästa publiksiffra!) fick se en ärligt talat ganska dålig men oerhört spännande match. Både Tillberga och KVBS var inför matchen parkerade på negativ kvalplats med lika många poäng.
KVBS hade helt klart övertag och tog ledningen med 4-1 tidigt i andra halvlek. Sen kom raset. På en kvart vände Tillberga på steken och jag såg framför mig ännu en bitter förlust. Istället kom KVBS ikapp och gick förbi för att sen tappa ledningen i 89:e minuten. Men det var inte slut där.

Niklas Eriksson jublar efter 6-5 målet efter en fin soloprestation där han dribblade förbi halva Tillberga.

Jubel efter 7-6 i 93:e minuten och ledsna Tillberga-spelare. Underbart! Viktor Nilsson stod för en avgörande brytning på halva halva och sen fixade Jesper Ekström en läcker pass till Niklas Eriksson i straffområdet som enkelt spelade bollen i sidled till en fristående Emil Andersson.

Så jäkla skönt med två poäng. Returmatch på lördag i Västerås.