Galaxderby

En fredagkväll på studan är aldrig fel. Den här gången var det dessutom galaxderby mot Tellus och elitseriepremiär. Passande nog var även månen uppe.
 
Sirius nya tränare, Esa Määttä, har vid varje tillfälle han fått sågat Sirius prestation förra säsongen, så nu var det verkligen upp till bevis. En seger mot den förmodade bottenkollegan Tellus var önskvärd för de blåsvarta.
 
Det var en väldigt underhållande match, det small en del på planen och lagen turades om att ha spelövertag. Många misstag bäddade också för ett böljande spel. Men det var Sirius som förvaltade sina lägen bäst och gick upp till en 4-1 ledning. Tellus ska man dock aldrig räkna bort och när Sirius fick sin libro, Victor Lundberg, skadad så blev det skakigt värre i försvaret. Tellus var så när ifatt när Teemu Määttä avgjorde matchen med sitt 5-3 mål.
 
Segerjubel efter matchen. "Vi står kvar ett tag och passar på att njuta nu" sa lagkapten Kumpuoja och stämde sen upp i sång framför Siriusklacken.
Junioren Simon Karlsson gjorde ett gästframträdande i fjol mot Hammarby men fick sparsamt med speltid då. Nu har han fått a-lagskontrakt och tackade med två mål. En smakstart för Sirius.
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0