Burger Night - Attenzione

Jag firade min sista dag som 24-åring på bästa sätt tillsammans med Affe, Johan och Emil. Vi har inte haft Burger Night med alla närvarande sedan november i fjol eftersom alla fyra numera bor på olika ställen i Sverige. Med andra ord är tillfällena när vi alla är samlade på samma ställe få. Men i onsdags träffades vi hemma hos Emil i Norrköping. 

Till tonerna av Affes techno/trance-skiva åkte vi till City Gross, planen var att vi skulle köpa inflyttningspresent till Emil i form av diverse storpack, typ 20 kg ris, 10 kg spagetti osv... Sen visar det sig att Emil typ bara äter bulgur. Storhandla fick han dock göra för första gången, något vi andra fick skratta gott åt. 

Storhandling completed.

Hungriga som satan slängde vi ihop burgarna som vi sen avnjöt framför en skräckfilm - som sig bör när det är Burger Night.
 
Vad åt vi då? Jo, det blev en ny variant som vi lite skämtsamt kallar för Attenzione-Burgaren, på grund av denna fantastiska låt som Affe hade på sin techno/trance-skiva som gick varm i bilen på dit- och hemvägen. 
Den består av tomatsalsa (lök, vitlök, tomat, lime, persilja) och bacon. Kötfärsen kryddade vi med parmesan och persilja. Simpelt och gott.
 
 

RSS 2.0