Plastbandy

I onsdag gjorde jag något så ovanligt som att fota innebandy! Senast det hände var för två år sedan och då var det dessutom samma lag på planen! Nu, precis som då var det kval till SSL som gällde. Uppsalalaget Hagunda mot Warberg. För två år sedan var det i ett fullsatt IFU-arena, idag inför endast 8 personer och några funktionärer.

Gästerna Warberg vann första rundan i bäst av fem. Den här matchen var lite seg till en början men efter första perioden vände Warberg och ledde med två. Hagunda var illa tvugna att försöka hänga på och gjorde det också. 4-4 stod det inför sista perioden.

Hagunda tog ledningen och Warberg svarade hela tiden lika fort. 5-4 blev 5-5, 6-5 blev 6-6. Men efter sju mål för hemmalaget lyckades inte Warberg kvittera och Hagunda utjämnade matchserien till 1-1.

Fyrishov i kvällsskrud. Eftersom jag bor så nära arenan kunde jag promenera hem dom cirka 200 meterna och göra klart kvällens bilder hemma vid skrivbordet. Här kan man se alla bilder från matchen.