Hemmaplan

Det blev en helg i Katrineholm. Två bandymatcher stod på schemat. På lördagen var det Ljusdal som var på besök. Både KVBS och Ljusdal fick kämpa mot dålig is och tveksamma domslut. Jämnt blev det och Ljusdal drog det längsta strået och vann med 4-3. KVBS hade två skott i ramen och en missad straf.. Säsongens första förlust och tack och hej serieledningen.
 
 
 
 
På söndagen kom Rättvik till Backavallen och med sig hade man flera katrineholmsbekanta spelare. Inför säsongen 16/17 lämnade fem spelare Katrineholm för Rättvik. En har återvänt hem, en har slutat och tre är kvar i Siljanslaget.
 
Oskar Lundgren.
 
Rasmus Plan.
 
Jesper Nywertz.
 
Doktare gjorde i vanlig ordning mål. Fyra stycken blev det den här kvällen.
 
Niklas Eriksson fick känna på botbänken.
 
Henke var tillbaka efter sin skada som han ådrog sig i november förra året. Flera fina räddningar och bara två hörnor och två straffar letade sig förbi honom.
 
Tråkiga scener i andra halvlek när Marc Samuelsson krockade olyckligt och troligtvis drog på sig en hjärnskakning. 
 
Det gick inte vägen för Rättvik. Efter en resultatmässig jämn första halvlek drog Katrineholm ifrån ordenligt och vann enkelt.
 
Nyförvärvet Jimmy Jeschinsky på en sällsynt utflykt på motståndarnas planhalva. Han spelar libero.
 
9-4 blev det tillslut och Katrineholm fortsätter visa upp fin form och att man inte besegras så lätt på hemmaplan. I och med segern seglade man upp till förstaplatsen igen. Senast man hade en så här bra inledning var säsongen 14/15, sju raka matcher utan förlust blev det då. (Om man räknar bort säsongen i division 1 för två år sen)
 

 
 
 

RSS 2.0