Bandy

Bandysäsongen har varit igång i snart en månad. Har hunnit med fyra matcher bakom kameran och en med skridskorna på.
 
28/10. Sista helgen i oktober var det premiär i Bandyallsvenskan för KVBS. Motståndet hette Borlänge och det blev en kontrollerad 2-1 seger till rödblått. Bra start som lovade gott inför fortsättningen. Återigen ett mer eller mindre nykomponerat lag för sörmlänningarna som ska spela ihop sig. Känns som det varit så senaste 3 säsongerna.
 
 
3/11. Nästan en vecka senare var det hemmapremiär för lite småhajpade Sirius. Är det i år man på allvar ska utmana topplagen?
 
Rättvik besegrade  planenligt. Men det satt långt inne trots att Rättvik blev av med en av sina bästa spelare, Rinat Shamshutov, efter en otäck skada..
 
Säg mig en vackrare sport än bandy utomhus. 
 
10/11 Ny fredag och ny bandymatch på Studenternas. Sirius hade åkt på storstryk mot Vetlanda tidigare i veckan och var ordentligt revanschsugna. Totalt urladdning och säsongens andra tvåpoängare bärgades. 
 
Det blev dimmigt värre i andra halvlek. 
 
 
 
17/11 Tredje fredagen i rad på Studenternas. Den här gången mot Hammarby. Sirius slirar fortsatt i tabellen och det liknar lite fjolårets tunga start. Den här kvällen blev det förlust mot Hammarby så blåsvart är fortsatt kvar på negativ kvalplats. Långt från topp fyra som jag trodde på inför säsongen. 
 
När jag skriver det här är det tisdag och en hel vecka till nästa match på Studenternas. Då kommer Byn till Studenternas.
 

 
 

RSS 2.0