Tillbaka på Studan

Igår på fredag den trettonden fick jag se Sirius spela bandy igen efter vad som känns som en halv evighet. Har nog aldrig tidigare sett så lite bandy live som jag gjort hittils i vinter. Tråkigt men sant. Sedan jag senast såg Sirius i mitten av november har det spelats fem hemmamatcher. Tabelläget är inget vidare även om dom ser ut att ha lämnat det värsta bottenträsket bakom sig. 
 
Denna afton stod Broberg för motståndet. Det brukar nästan alltid vara jämna och tuffa matcher när lagen möts. Även om inte Söderhamn ligger nästgårds precis så har dom nästan alltid ett skapligt följe av supportrar med sig vilket brukar bidra till att det nästan blir lite derbykaraktär på matcherna. 
 
 
Första halvlek präglades av regnet som mer eller mindre var konstant. Det blev en del brottningsmatcher som det oftast blir när mycket av spelet sker i luften.
 
I andra halvlek blev det uppehåll, tempot skruvades upp och det hanterade Sirius bäst och vann tillslut med klara 5-2. Här ovanför har Ted Bergström precis pangat in 3-1 på hörna. 
 
Nu ska jag förhoppningsvis kunna se resterande matcher av grundserien och inte mig emot om det sen förlängs med slutspel (eller kval för den delen).
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0