Fotboll i augusti

5/8. Först ut Gefle mot Brage.
 
En inte allt för minnesvärd match som Gefle vann med 2-0.
 
Jublet efter matchen kryddades med en regnbåge.
 
13/8 En vecka senare spelade Sirius. Snacket inför handlade mest om ett inställt 100 års firande och att några supporterfalanger skulle bojkotta Sirius. 
 
Att en liten skara supportrar inte stöttade laget på arenan märktes knappast på stämningen. Sirius körde över Kalmar och gjorde 3 mål inom loppet av 8 minuter mellan matchminut 11 och 19. 
 
 
19/8. Hoppa fram en vecka i tiden och det var dags för match i Gefle igen. Den här gången höll det dock på att inte bli några bilder. Innan matchen fotade jag Brynäs internmatch och när jag skulle ta mig från ishallens parkering till fotbollsarenan lyckades jag låsa in mina nycklar i bilen och kamerautrustningen(!) Efter att ha ringt ett antal bärgare fick jag tillslut tag på en som kunde vara på plats relativt snabbt. Så jag missade bara första 10 minuterna av matchen. 
 
28/8. Sista måndagen i augusti kom Malmö på besök. Förra året såg jag samma match från läktaren och då vann Sirius. Nu blev det förlust efter mål från bland annat nyförvärvet Oliver Berg. 
 
 
Mörkret är tillbaka. Nu är det höst.
 

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0