Skutskär hej

13/3. Förra årets bandyutflykt gick till Söderfors. Den här gången hamnade vi också i Norduppland, Skutskär närmare bestämt. Plockade upp Markus kl 10 på söndagsförmiddagen vid stationen i Skutskär och styrde sen bilen mot IP. Där möttes vi av den sämsta isen jag någonsin sett. Det var som en puckelpist. Men åka skridskor är alltid kul och det var det den här gången också.
 
I solen stekte det på bra. Det kändes som en sommardag när man satt på avbytarbänken.
 
Som sagt, isen var bedrövlig, men skjuta skott kan man ju alltid göra. Mackan drar här in ett stenhårt skott i krysset.
 
Första gången jag var på IP i Skutskär spöregnade det och var mörkaste januari. Lite annat idag med tvåsiffriga plusgrader i solen.
 
Aggregaten hade stängts av dagen innan när det stod klart att Skutskär inte skulle spela vidare i SM-slutspelet efter förlust på bortaplan mot Villa Lidköping.  
 
När skenorna började fastna och skära ner till grusbädden kände vi att det var dags att bege sig vidare. Skaderisken var lite väl stor. Men det blev en helt okej sista skridskotur för säsongen i alla fall. 
 
Tack och hej Skutskärs IP. Får se om det är tak över isen nästa gång man kommer på besök.
 
Mackan googlade matställen i Skutskär och vi hamnade på Buffalo steakhouse. Där hade dom gått all in på Vilda västern tema. Riktigt goda burgare hade dom också. 5/5 i betyg och en toppen avslutning på en förmiddag i Nordupplands pärla. Sen skjutsade jag hem Markus till Gävle och åkte vidare till Gavlerinken och jobbade. Planerna på nästa säsongs bandyutflykt är redan igång. 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0